26 Ocak 2014 Pazar

Faster




Eski filmlerin arasından izlemediğim bir film bulmaya çalışırken bu film denk geldi. Ve filmi daha önce izlediğimi anlamam 36 dakikamı aldı. Bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama film buna rağmen sıkıcı değildi. Dwayne Johnson hapishaneden çıkınca kardeşini öldürenleri teker teker öldürüyor. Filmin sonunda ilginç bir şey daha ortaya çıkıyor.  

Bazı afişlere Maggie Grace'i de koymuşlar. Hani onun gazına gelip izlerseniz hayal kırıklığınızın içinde boğulursunuz. 3-4 sahnesi ya var ya yok. Yine de h3-4 sahnenin 2'sinde yarı çıplak olmasının verdiği umut sizi bir nebze de olsa rahatlatacaktır.


Ayrıca Dwayne gün geçtikçe daha da şişiyor. Bu adam eskiden bu kadar büyük değildi. Eğer bu hızla şişmeye devam ederse atmoster tabakamız Dwayne olacak. Kafamızı her havaya kaldırdığımızda karşımızda Dwayne göreceğiz. Dwayne bazılarımızın evlerinin üstüne basacak. Dwayne çişini yaptığında okyanuslardaki yaşam son bulacak. Belki de Dwayne bir süre sonra bizi yemeye başlayacak. Ama tüm bunlara rağmen Dwayne hala çok tatlı. Tehlikenin farkında mısınız?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba.
Ben çok üşengeç bir yazar olduğumdan ve boş zamanlarımda hep film izlediğimden her filmi hatırlayıp da buraya kaydedemiyorum. Söyleyeyim dedim.